בלוג אוכל כשר למהדרין

תוספות לאורז / קוסקוס / בורגול / קינואה

את הבורגול והקינואה הן הופכות לאכילים. את האורז והקוסקוס הן הופכות לחגיגיים

תוספות לערבוב עם אורז/קוסקוס/בורגול/קינואה.

תוספות בתבנית – 5 דקות הכנה
שמים את הפרודוקטים בתבנית חד פעמית ענקית, מתבלים, מעבירים לתנור אופים בטורבו, 220 מעלות 25-30 דק'. התוספת מוכנה. רק לערבב ולהגיש. כמובן ניתן גם לטגן. להלן כמה אפשרויות:
1. ריבועי בצל סגול, ריבועי בטטה, ריבועי פלפל אדום. לתבל: מלח, פלפל גרוס, שום גבישי, סילאן, כף סויה אורגנית.
2. סהרוני בצל סגול, מקלות בינוניים מזוקיני/קישוא, פטריות פרוסות, קשיו קלוי. לתבל: מלח, פלפל גרוס, שום גבישי, צ'ילי ביתי, סילאן. כאשר מערבבים עם אחד הפרודוקטים דלעיל, להוסיף לימון וסוכר חום.
3. ברוקולי, ריבועים קטנים מסלרי, פטריות פרוסות, שעועית. לתבל: מלח, פלפל גרוס, שום גבישי. לאחר שיוצא מן התנור להוסיף: פיסטוקים קלויים, בצל ירוק, שומשום שחור קלוי.
4. סהרוני בצל סגול, חציל חתוך לריבועים, רצועות מפלפל אדום, פרוסות פטריות, שומשום. לתבל: שמן, 2 כפות רוטב סויה, 3 כפות צי'לי ביתי, כף סילאן, מלח, פלפל, שום גבישי, פפריקה גרוסה.

פטריות וירקות
סהרוני בצל, 1/2 סלסלת פטריות שימאגי, 1/2 סלסלת פטריות שיטאקי/פורטובלו פרוסות, מקלות זוקיני. תיבול: מלח, פלפל גרוס, שום גבישי, כרכום, כמון, סוכר חום.
לטגן בצל ואת יתר הירקות במשך כמה דקות, לתבל ולהמשיך בטיגון עד להשחמה. ניתן לעשות זאת גם באפיה.

פלפלים, פטריות וערמונים
רצועות בצל, ריבועי פלפל אדום או ירוק, פרוסות פטריות, פרוסות ערמונים, שקדים פרוסים, חצאי אגוזי פקאן. רוטב צ'ילי, סילאן, מלח, סוכר חום, מעט שום גבישי.

פטריות וזוקיני
טיגון פטריות שימגי שני צבעים, מקלות זוקיני, סהרוני בצל סגול. תיבול: מלח, פלפל, שום גבישי, סוכר חום, פסטו.

פלפלים וגזר
טיגון חצאי מקלות פלפל אדום וצהוב, סהרוני בצל סגול, מקלות גזר, שקדים פרוסים. תיבול: רוטב צ'ילי ביתי, מלח, שום גבישי, פפריקה גרוסה, סוכר חום.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *